Najwiekszym zaskoczeniem byla ilosc miejsca do przechowywania. W moim poprzednim…
Pamiętam jak wprowadzałam się do swojego pierwszego mieszkania, które miało trzy…
Zastanawiałam się długo nad wyborem między klasyczną wersalką a narożnikiem. Nar…
Nie daj się strona linku zwieść obietnicom producentów o „materacu sprężynowym k…
W praktyce wybór odpowiedniego modelu sprowadza się do kilku pomiarów. Zmierz od…
Gdy myślicie o zakupie, zastanówcie się nad codziennym użytkowaniem. Jeśli kanap…
Goście na noc to osobna historia. Kiedyś sądziłam, że tapczan sprawdzi się tylko…
Pierwsza rzecz, którą musisz przemyśleć, to funkcja spania. Jeśli planujesz, że …
Gdy pierwszy raz wprowadzałam się do swojego małego mieszkania w bloku, If you l…
Wszechstronność: Tapczany jednoosobowe mogą być wykorzystywane w różnych celach.…
Jeśli chodzi o funkcję spania, kluczowy jest mechanizm rozkładania. Najpopularni…
Zastanawiasz się pewnie, jak to działa w praktyce, gdy wpadają goście na noc. W …
Pierwszy tapczan rozkładany, który kupiłam, miał 16 cm materac piankowy na stela…
Gdy koleżanka przeprowadzała się do mikroskopijnego pokoju w akademiku, szukała …
Na koniec muszę wspomnieć o mechanizmie rozkładania, bo to on decyduje o wygodzi…